KONTAKT TELEFON:
021/215-65-25
online-rezervacije
Kursna lista
Prodajni kurs Intesa banke na dan 18.12.2018
EUR 121.01


OPIS

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od graničnog prelaza Horgoš i ima oko 6.000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) u 05.30 časova. Iz Novog Sada u  06 i 30, sa benziske pumpe kod tržnog centra “ Rodić ”.  Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak oko 19 časova. Nastavak putovanja ka Novom Sadu i Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

CENOVNIK

CENA ARANŽMANA IZNOSI: 1.390 din

deca  do 12 godina 1.150 din

VAZNE INFORMACIJE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji 
  • odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro;
  • predstavnik agencije

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, 1800 forinti (oko 6 eura plaćanje vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca na graničnom prelazu
  • individualne putnikove troškove i druge nepomenute usluge

 

NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE  U sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

Srećan put i ugodno putovanje želi Vam GSP TRAVEL

        „Tradicija vredna poverenja“