KONTAKT TELEFON:
021/215-65-25
online-rezervacije
Kursna lista
Prodajni kurs Intesa banke na dan 27.04.2017
EUR 126.42


OPIS

Trodnevni rafting aranžman. Jedan puni dan raftinga, najatraktivniji deo reke Tare. 25 ili 42km raftinga. Rafting centar poseduje lepo uredjene terene za mali fudbal i odbojku, te stazu sa klupama pored reke. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali, sa restoran-terasom nadnesenom nad rekom. Dve večeri uz vatru i muziku. Doživljaj koji ćete dugo prepričavati!.

PROGRAM PUTOVANJA

Dan I:...Polazak iz Novog Sada u 12:00 h ispred Lokomotive na Železničkoj stanici. Nastavak putovanja preko Rume, Šapca, Loznice...Zvornik, Hanpjesak, Goražde, Foča i dolazak u selo Bastasi gde je smešten kamp. Smeštanje putnika u Rafting centru Drina-Tara (koji se nalazi 18km od Foče, na obali reke).

Smeštaj u bungalove, slobodno posle podne i veče. Večera od 20h, druženje uz vatru i muziku po zelji. Noćenje

Dan II:...Nakon doručka putnici uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odela, neoprensku obuću, anorake.. Prevoz terenskim vozilima do Brštanovice-početne tačke za rafting. Pre polaska skiperi - vodiči će održati brifing kojim će putnike provesti kroz tehnike veslanja, način sedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji deo kanjona i reke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja. Posle 25 km adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima putnici dolaze u rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad reku. Putnicima je na rapolaganju topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak se služe specijaliteti ovog podneblja (vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hleb i još mnogo toga). Posle ručka slobodno vreme za odmor, šetnju,kupanje ili rekreaciju. Večera od 20h. Noćenje

Dan III...Nakon doručka u vreme koje odaberu gosti, priprema za polazak ka Novom Sadu...Dolazak u Novi Sad u kasnim večernjim časovima sa usputnim zadržavanjima radi carinske formalnosti. Završetak aranžmana.

CENOVNIK

CENA ARANŽMANA IZNOSI: 120 €

Plaćanje po prodajnom kursu Intesa Banke

VAZNE INFORMACIJE

U cenu je uračunato:

  • Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji
  • Smeštaj u bungalovima kampa Drina - Tara na bazi 2 noćenja, 5 obroka
  • Najam opreme za splavarenje (ronilačka odela, čizme,prsluci, kacige)
  • Jedan spust - splavarenje iznajmljenim čamcima
  • Prevoz do Brštenovice (start splavarenja)
  • Vođstvo puta
  • Organizacioni troškovi
  • Boravišne takse, takse za rafting, takse za Nacionalni park, osiguranje u kampu

U cenu nije uračunato:

  • individualni troškovi putnika
  • Putno zdravstveno osiguranje po uslovima osiguravajuće kuće

 

Kalkulacija rađena na bazi 40 plativih putnika i sa polaskom iz Novog Sada. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja ili korekcije cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “GSP TRAVEL”

Program br.1 od 28.03.2017.godine

Srećan put i prijatne trenutke želi Vam“GSP  TRAVEL“

Tradicija vredna poverenja