KONTAKT TELEFON:
021/215-65-25
online-rezervacije
Kursna lista
Prodajni kurs Intesa banke na dan 12.12.2017
EUR 122.02


PROGRAM PUTOVANJA

RAFTING TAROM

3 dana – 2 noćenja

 

1.Dan - Petak

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 15:ooh. Lagana vožnja do Beograda ,odakle je planiran polazak putnika u 16:15h sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu).

Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima i minibusevima turističke klase.Vožnja kroz Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u kamp u kasnim večernjim satima. Dodela ključeva od bungalova,druženje uz logorsku vatru i muziku…Noćenje. Putnicima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan

2.Dan - Subota

Doručak. Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu,uštipke,domaći med,jaja,pite sa sirom…sve ono što će vam dati neophodnu energiju jer avantura zvana rafting,ubrzo počinje…Nakon doručka,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela,odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare. Zatim sledi odlazak našim džipovima,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture. Brštanovica se nalazi u Crnoj Gori,oko 25 km od našeg kampa (reka Tara je granična reka između Bosne i Hercegovine i Crne Gore) zbog toga je neophodno da ponesete svoja lična dokumenta,ali ne brinite,ukoliko zaboravite naši ljubazni vodiči su tu da vas podsete na sve formalnosti koje vas čekaju.Dolazak u Brštanovicu,polaznu tačku ove uzbudljive avanture. Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg kampa. Sledi razduživanja opreme I topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja: domaća čorba,teletina ispod sača,jagnjetina sa ražnja…Slobodno vreme za odmor da bi povratili snagu od uzbudljive avanture a za one koji još uvek imaju snage na raspolaganju su tereni za mali fudbal,odbojku…Večera.

Kao i do sada domaća hrana,sveža pastrmka,gulaš ili ste možda za mešano meso…? Sledi druženje uz logorsku vatru i muziku. Svatujemo da obavezno ponesete topliju garederobu jer iako su dani veoma topli noći umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…Noćenje.

3.Dan - Nedelja

Nakon obavljenog doručka sledi polazak za Srbiju.Prilikom povratka prvu pauzu ćemo napraviti u Višegradu. Prošetaćemo mostom o kome smo nekada davno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića “ Na Drini ćuprija”. Razgledanje novoizgradjenog Andrićgrada ili Kamengrada. Sledi obavljanje graničnih formalnosti a zatim i druga pauza.Ovaj put obilazimo Mećavnik ili Drvengrad,takodje grad izgradjen po zamisli Emira Kusturice a za potrebe snimanja filma “Život je čudo”.Lagana vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predvidjen dolazak u kasnim večernjim satima.

CENOVNIK

CENA ARANŽMANA IZNOSI: 105 €

Plaćanje po prodajnom kursu Intesa Banke

VAZNE INFORMACIJE

U cenu je uračunato:

 • Prevoz autobusom ili minibusom visoke turističke klase
 • Rafting
 • Oprema za rafting po EU standardima
 • Usluge licenciranih skipera
 • Osiguranje svih učesnika na raftingu
 • Prevoz našim vozilima do Brštanovice (početne tačke raftinga)
 • Ulaznice za Nacionalni park
 • Dva noćenja sa svim pripadajućim taksama (boravišna taksa, taksa za rafting)
 • Navedene obroke u restoranu domaće kuhinje
 • Obilazak Višegrada, Andrićgrada i Drvengrada

U cenu nije uračunato:

 • Ulaznica u Drvengrad – 250 dinara
 • Konzumacija pića u kampu
 • Fakultativni poludnevni izleti:
 • Ponovni odlazak na rafting - 30 evra
 • Obilazak NP Sutjeska i prašume Perućice (fotosafari,vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor) – 30 evra
 • Obilazak kanjona Pive,pivskog jezera i manastira Piva – 20e

Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TRAVE_LINE D.O.O. travel agency iz Novog Sada,

Licenca br. OTP 24/17 od 23.03.2017,

SREĆAN PUT I UGODNO PUTOVANJE ŽELI VAM "GSP TRAVEL"